Backwards Lion (natural scrolling-ul măsii)

Folosesc zilele acestea un OSX Lion pentru a testa diverse si efectiv nu ma pot abtine: ce dracu o fi fost in mintea geniilor din Cubertino cand au schimbat sensul scrol-ului?

Stiu s-au chinuit sa-si “mobilizeze”, iOS-eze si SO-ul principal. Dar mai da-o-n p&!@ mea, atat eu cat si alti 99.9% din utilizatori de Lion nu vor avea la dispozitie un touchscreen pe care sa-si flexeze degetele si vor folosi pentru scrol fie taxele directionale fi rotita unui mouse. Si pe cuvantul meu daca o sa reuseasca vreodata cineva sa-mi stearga din memorie 15 ani de “rotita jos duce ecranul in jos”.

Daca tot sunt asa smecheri nu puteau sa implementeze ceva hibrid? Daca pun degetul pe ecran sa se duca natural, daca-l pun pe rotita de la mouse sa se duca in naturalul creat de (in cazul unora) zeci de ani de exercitiu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>