Ganduri despre referendum

  1. Un referendum normal apartine celor care vor schimbarea. Mai ales daca se are in vedere decizia Curtii Constitutionale s-a stiu clar: nu ma duc, nu pica Basescu! ~40% (86% din 46% prezentati) fie n-au dorit sa pice Basescu fie nu le-a pasat. Oricum o privesti alegerea nu a fost da.
  2. Poate cineva sa-mi explice de ce USL ar prezenta de-a lungul zilei prezente la vot cu 4-5% mai mari decat cele reale? Adica nu era in interesul lor sa prezinte prezente la vot mai mici decat cele reale, pentru ca lumea care n-a votat inca sa se sperie de faptul ca Basescu ramane pe invalidarea votului? Eu asa mi-as fi mobilizat fanii: sariti la vot ca nu-s suficiente sa plece Base!!!!!!!!!!!!!!1111oneoneone
  3. Cat de penibil sa fii (Antena3) sa anunti 52% prezenta si referendum valid cand stii sigur ca vei fi contrazis in mai putin de o ora de rezultatele BEC?
  4. Victor Ponta: “Am vorbit cu ministrul de interne si nu s-a inregistrat nicio neregula, toate tipetele sunt smecherii de campanie” versus “Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca pana la ora 17:00 s-au confirmat 179 de incidente din cele 385 sesizari depuse” (de aici). Omul asta chiar nu are pic de respect de sine? Mie mi-ar fi rusine sa mint chiar in halul asta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>