CSI Bucuresti – varianta canina

Fericiti cei care isi baga picioarele in stat si nu platesc taxe! Ca altfel te enervi citind tampenii ca:

…….

Anchetatorii au prelevat probe de la şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat, potrivit unor surse din Poliţie.

Câinii pe blana cărora se va găsi ADN care aparţine copilului de patru ani vor fi supuşi unei expertize, au precizat sursele citate.

De asemenea, de la cei şase câini vor fi luate impresiuni dentare, pe baza cărora se vor realiza mulaje, acestea urmând să fie comparate cu rănile găsite de medicii legişti pe corpul copilului de patru ani.

Sursele citate au spus că rezultatul ADN este aşteptat în cursul zilei de marţi.

Cazul este instrumentat de Serviciul Criminalistic şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

…………….

stiri.tvr.ro

Si maine Politia o sa se planga ca nu are bani de capse si coli A4. Cum dracu’ sa aiba daca cheltuie putinii bani pe realizarea de expertize inutile, sa afle care din javrele comunitare l-a muscat pe copil si care doar l-a latrat. Singura cheltuiala pe care ar trebui sa o mai vedem asociata acestui caz ar trebui sa fie costul gloantelor folosite pentru a impusca javrele.

In cazul in care citeste si se revolta vreun iubitor de animale: lucratorii ASPA s-au dus la locul cu pricina si au gasit acolo o haita de caini, haita care l-a atacat pe copil. Este absolut imposibil ca hingherii sa gaseasca acolo un caine care sa nu fie in haita respectiva, potaia ar fi fost demult alungata de haita. In momentul in care a fost atacat copilul primul a sarit masculul alfa; probabil dupa el au muscat si alti caini. Este absolut irelevant daca au apucat toti sa bage botul in copil sau nu. Daca nu au bagat botul este din cauza ca nu au apucat, ca ceilalti caini il facusera deja praf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>