Hanescu – tupeu maxim

Tocmai s-a terminat Ucraina – Romania in Cupa Davis. Si jucatorul ca a reusit sa piarda doua meciuri din 4 in loc sa sta s-a apucat sa deschida gura sa dea declaratii.

Pe hartie Hanescu era cel mai bun jucator al Romaniei. Numarul 1. Mai bine declasat decat jucatorii ucranieni. Ar fi trebuit sa nu aiba nicio problema vineri cu numarul doi de la Ucraina si sa il invinga asta pe numarul 1 de la Ucraina. In schimb a mancat vineri bataie (dupa ce a si irosit cateva mingi de meci) iar azi a rezistat numai un set in fata ucranianului, pierzind mai mult din greseli nefortate.

Si abia acum urmeaza partea geniala. Hanescu:

Chiar dacă il bateam astazi pe Stahovsky, nu ştiu dacă l-am fi putut învinge în ultimul meci pe al doilea jucător al lor. Mi-aş dori ca şi colegii mei să tragă mai mult, să simt că mai e cineva în echipă care mai poate aduce puncte sau măcar să simt că şi alţii trag la maximum

Cine sa traga ma mai mult? Tecau a jucat intr-un picior jumatate din meciul de dublu si tot a castigat. tu, numarul 1 nu reusesti sa il bati pe Stahovsky dar ai pretentii de la Ungur care in clasamentul ATP e 20 de locuri sub tine?

Vai de capul tau …

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>